Kuşadası CHP İlçe Örgütü lokalinde gerçekleştirilen ziyarette Kuşadası CHP İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ile ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları hazır bulundu.

Aydın il kongresinde 26 oy farkla ipi göğüsleyen CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, Kuşadası ilçe örgütüne teşekkür ziyaretinde bulundu. Kuşadası örgütünün kongre sürecinde bir bütün olarak kendisine verdiği desteğe teşekkür eden Kalınomuz, “İl Başkanı olmamda elbette bütün örgütlerimizin katkısı var, ancak bugün il başkanıysam bunun en önemli nedeni Kuşadası’nın verdiği muazzam destektir. Teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kalınomuz’un ziyaretinden duydukları mutluluğu ifade etti. CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz ise Kuşadası’nın il kongresi sürecinde örgütlü çalışmanın en güzel örneklerini verdiğini belirterek, “Sizinle uyumsuz çalışmayı aklımızın uçundan bile geçirmedik. Çünkü bu kadar pozitif insanın bir arada çalışması bizleri mutlu ediyor. Gerçekten sizlere baktığımız zaman farklı görüyoruz, hissediyoruz. Siyasetçilerin, siyaset yaparken bazen morali bozulduğu zaman sığındığı yerler vardır. Ben merkez ilçe başkanıyken hep Çeştepe beldesi vardı, oraya sığınırdım. O sıkıntımı orada giderirdim. Ama artık herhalde siyasette moralim bozulursa ilk geleceğim yer burası olacaktır diye düşünüyorum. Kuşadası herhalde bizim sığınacağımız bir liman diye düşünüyorum. Bizler bugün burada görevdeysek, 17 ilçenin katkısından öte Kuşadası’nın katkısının ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. O nedenle bunun ne kadar anlamlı olduğunu da biliyoruz. Bizi desteklediniz, biz 26 oy farkla kazandık. Bu oy farkının ne kadar olduğundan ziyade, Kuşadası’nın bize ne kadar büyük katkıda bulunduğu özellikle değerlendirilmesi gereken husustur. Ben siyasi yaşantımda bugün il başkanı olarak buradaysam, bunun en büyük nedeni Kuşadası örgütüdür” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png