AYDINPOST ÖZEL-Uzun süredir Aydın İl Özel İdaresi"ne bağlı kurumlardan Köy Hizmetlerinde Sendika Baş Temsilcisi olan Ahmet Müftüoğlu"nun aslında baş temsilci olmadığı ortaya çıktı.
2006 yılından bu yana Yol İş Sendikası 2 No.lu Başkanı İsmail Evran tarafından Baş Temsilci atanmadığı, Aydın Valiliğinin yaptırdığı 06.11.2008 tarihindeki soruşturmasıyla açığa çıktı.
Aynı zamanda değerlendirme ambarında çalışıp Baş Temsilci gibi görülen Ahmet Müftüoğlu"nun işyerine de hiç uğramadığı, hatta işyerine geldiğine dair imza sirküsünün bulunmadığı da belgelendi.
İşyerine gelip gitmediği soruşturma dolaysıyla ortaya çıkan Ahmet Müftüoğlu"nun işyerine geliş gidiş saatlerine de riayet etmediği gerekçesiyle işyeri disiplin kurulunca 1 yövmiye kesinti cezası aldığı öğrenildi.
Aydınpost Haber Merkezi"nin yakından takip ettiği gelişmeyle ilgili olarak da Ahmet Müftüoğlu"nun İl Özel İdaredeki görevi dışında iki otopark, bir de tuvalet işlettiği gelen bilgiler arasında.
Öte yandan Yol İş Sendikası 2 No.lu Şube Başkanı İsmail Evran"ın atama yetkisini kullanarak Genel Merkezi de yanılttığı iddia ediliyor. Evran"ın atama yetkisini kullanarak Genel Merkez onaylı Aliye Ulukaya, Mustafa Mutlu, Haldun Süren ve Erkan Sayar"ı işyeri temsilci atadığı, 2006"dan bugüne kadar da baş temsilci ataması yapmayarak üyeleri yanılttığı ortaya çıktı.
Yetkisi olmadan işyeri temsilciliğe İsmail Özçelik ve Eşref Özbaş"ı atayan Evran"ın büyük bir hata yaptığı yine hakkındaki diğer bir iddia.

AK Parti delegesi

Baştemsilci olmadığı ortaya çıkan Ahmet Müftüoğlu'nun aynı zamanda CHP'den Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Müftüoğlu'nun kardeşi ve AK Parti Girne Mahallesi'nden de delege olduğu öğrenildi.