AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından düzenlenecek 'İşte Kadın Kongresi'nde Türkiye'nin ve dünyanın güçlü kadınları, başarının sırrını hemcinsleri ile paylaşacak.
AK Parti Kadın Kolları, Türkiye'nin ve dünyanın güçlü kadınlarını 'İşte Kadın Kongresi'nde buluşturacak. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, 27-28 Kasım tarihleri arasında Ankara'da 'İşte Kadın Kongresi' düzenleyecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da katılacağı kongreye Türkiye'nin ve dünyanın güçlü kadınları da davet edildi. MTV'den medya dünyasına, sanayi sektöründen iş dünyasının birçok alanına kadar başarılı kadın CEO'ları, işçi ve işveren kadınları, rol modellik yapan isimleri Türkiye'ye davet eden AK Parti, önemli bir buluşmaya evsahipliği yapacak. AK Parti, kongreye ünlü sanatçı Gülben Ergen'i de davet etti. Daveti kabul eden Ergen, kongrede yapacağı konuşma ile AK Parti'li kadınlara başarısının sırrını anlatacak. Almanya'da en güçlü kadın seçilen Türk kızı Aylin Selçuk ve dünya sualtı dalış rekortmeni Yasemin Dalkılıç da ABD'den Türkiye'ye gelerek, kongreye katılacak.
HER MESLEKTEN KATILIM

Kongreye ANAP'lı eski bakan İmren Aykut, New York Üniversitesi Ralph Bunche Uluslararası Çalışmalar Enstitüsü Öğretim Üyesi Cristina Badescu, Genç Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Pınar Eczacıbaşı, İngiltere'den işkadınları Alison Burns ve Catherine Scrivens, Almanya'dan Bremen Türk Alman Kadınlar Derneği Onursal Başkanı Madelet Grabbe, Alman-Türk Kuşağı Derneği Başkanı Aylin Selçuk, KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç bir konuşma yapacak.