Saadet Partisi Kadın Kolları Aydın İl Divan Toplantısı Ayşe Dindar başkanlığında yapıldı. Kadınların onurlu bir hayata her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini belirten SP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Dindar "İşlenen insanlık dışı suçlara en fazla kadınların ve çocukların maruz kaldığı bir dünyada yaşıyoruz" dedi.
Saadet Partisi Kadın Kolları İl Divan toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. Toplantının açılışında gündemdeki konulara ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Dindar, kadınların içinde bulunduğu hayat şartlarına vurgu yaptı. Bugün kadınların onurlu bir hayata her zamankinden daha fazla ihtiyaç duydukları bir dönemden geçildiğini belirten Dindar, 'Yaşanabilir Bir Türkiye' için Milli Görüş'ün öneminin her geçen gün arttığını söyledi.
Milli Görüş'ün içinde özellikle kadınların yer almasının önemine de vurgu yapan Dindar, "Büyük medeniyetimizi yeniden ihya edebilmemiz için, ufku geniş vasıflı gençler yetiştirmek zorundayız" diye konuştu. Vasıflı gençlerin beş temel özelliğini de anlatan Dindar, "Sağlam bir inanç, sağlam bir ahlak, gerekli bilgi ve tefekkür, hikmet sahibi olmak, aksiyon sahibi olmak" şeklinde sıraladı. Dindar, yaşanabilir kalkınmış bir ülke hedefine ulaşabilmek için ihtiyaç duyulan bu vasıftaki gençlerin ancak sağlam bir aile atmosferinde yetişebileceğini de kaydetti.