Kadın kollarını üyelerinin görev dağılımı yaptığı toplantıya Atça Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Çeliksoy, Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli ve AK Parti"li kadınlar katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, “10 yıldır anlımıza leke getirmedik ve bundan sonra da olmaz. Atça"da 2 bin 300 kişiye destek ve yardım yapıldı. Bunlar Özel İdareden sağlanan imkanlarla yapıldı. Önümüzde bir yerel seçim dönemi geliyor. 2 bin 200 kişi üzerinde çalışma yapan kadın kollarımız yüzde 70 seçmene ulaştı ve belediye çalışmalarımızı başarılı gördüler. Kimse kusura bakmasın erkekler kahve sohbeti yapar ama kadınlarımız çalışır. Atça"da seçim bir başka olur her zaman. Belediyeciliğin okulu yoktur. Bakın Ak Parti dışından hiçbir parti seçimlere 3 ay kalmasına rağmen aday çıkaramadılar, aday bulamıyorlar. Zaman zaman iki parti birleşerek koalisyon yapmaya bile düşündüler. Bu öyle İzmir"den Nazilli"den gelip ben Atçalıyım diyerek seçimlere kısa bir süre kalan ortaya çıkanlar seçim sonunda Atçalılar kimini minibüse bindirip Nazilli"ye kimide İzmir"e otobüsle geri yollamıştır. Aday Atça"nın suyunu havasını ve yaşamını yaşayarak yıllarca paylaşandır. Öyle üç gün gel aday ol. Yok kardeşim Atçalı yutmaz bunu. Geçen seçimde 8 belediye meclis üyesi çıkardık. Bu seçimde hedefimiz 10 olacak” dedi.
Konuşmadan sonra Kadın Kollarında mahalle ve cadde ,sokak sorumlularına görev yer ve belgeleri ile sorumlulukları verildi.