G.Saraylı futbolcu Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, oyuncu için henüz resmi bir transfer teklif almadıklarını belirterek, ancak Arsenal'in istemesi halinde Servet Çetin'i transfer edebileceğini söyledi.

MARSİLYA'YA GİDİYORDU AMA...

Radyospor'a konuşan Halis, tecrübeli savunma oyuncusunun sezon öncesinde Olimpik Marsilya'ya transferinin bitmek üzere olduğunu, ancak bu transferin G.Saray'ın ilk etapta bu oyuncuyu vermeyi istememesi nedeniyle geciktiğini ve gerçekleşmediğini ifade ederek, “Servet, Milan'ın 3'üncü, Arsenal'in 5. sıradan listesiydi. Burada realist olan, gelip kulüplerin G.Saray ile konuşmaları olur” şeklinde konuştu.

SERVET SAVUNMACILAR ARASINDA İLK 10'DA

Mithat Halis, İngiltere'den birçok kulübün Milli futbolcuyu aradığını anlatarak, “Servet gibi güçlü, 1.92 metre boyunda ve hava hakimiyeti olan savunmacı sayısı çok az. Servet'in Galatasaray gibi ciddi ve büyük bir camiada oynaması da önemli. Dünya Kupası'na gidemememiz handikap oldu. Ama buna rağmen Servet Çetin savunma oyuncuları arasında ilk 10'da yer alıyor” ifadelerini kullandı.

ARSENAL BİR OYUNCU ALMAK İSTERSE ALIR

Borussia Dortmund, Köln ve Wolfsburg'un başarılı defans oyuncusunu almaya maddi açıdan gücünün yetmeyeceğini ileri süren Menajer Mithat Halis, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ancak Bayern Münih bu parayı verebilir. Arsenal ciddi olarak o bölgeye bir adam arıyor. Senderos çok hata yapıyor, Gallas yaşlandı. Arsenal bir oyuncuyu almak isterse alır. Özellikle Servet'i almak isterse alır. İşin realitesi bu. Hem G.Saray'ın istediği, hem Servet'in istediği parayı verirler. Hiçbir oyuncu transfer edilemez diye bir kural yok. G.Saray da memnun olur, oyuncu da memnun olur. Bu dünyada satılmayacak, alınmayacak bir oyuncu yok. Yeter ki kulüpler ve oyuncu anlaşsın.”

Cimbom'un vazgeçilmezi

2007-2008 sezonunda Sivasspor'dan Galatasaray'a transfer olan Servet Çetin o tarihten bu yana sarı-kırmızılı kulübün vazgeçilmezi oldu. Bu sezon dahil olmak üzere G.Saray formasıyla toplam 64 maça çıkan milli futbolcu, 6 gol kaydetti. 16 kez UEFA'da forma giyen Servet 1 kez de fileleri sarstı./yeni şafak