MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde 8 ay önce ailesinin kaçırıldığı iddiasıyla güvenlik güçlerine başvurduğu 16 yaşındaki Sevda Çakır'ın cesedi bulundu.


Spil Dağı eteklerinde bugün öğle saatlerinde devriye gezen güvenlik güçleri karnından tabanca ile vurulmuş bir kadın cesedi buldu. Yapılan araştırmada, cesedin 8 ay önce ailesinin kaybolduğu gerekçesiyle emniyete başvurduğu Sevda Çakır'a ait olduğu tespit edildi.


7 yıl önce eşi Celal Çakır'ı kaybeden 46 yaşındaki Arife Çakır, “Kızımdan 8 aydır haber alamıyordum, ölüm haberi ile yıkıldım. 8 ay önce çalıştığı fabrikanın çıkışında kaçırılan kızımın bulunması için çalmadığım kapı kalmadı. Savcılığa ve güvenlik güçlerine başvuruda bulundum, yalvardım yakardım ama kızımın sesini duymak, yüzünü görmek yerine bana cenazesini teslim ettiler. Bana evlat acısı yaşatanların cezasını kim verecek. Benim acılarımı kim dindirecek” diyerek gözyaşlarına boğuldu.


Ailesine teslim edilen Sevda Çakır'ın cenazesi, yarın Selvili Camii'nde kılınacak olan öğle namazının ardından Turgutlu Belediye Mezarlığı'nda toprağa verilecek.