Bağcılar"da polisin dur ihtarlarına uymayarak kullandığı araçla kaçan 17 yaşındaki genç, Fatih"te kaza yaptı. Araçta sıkışan şahıs itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 04.00 sıralarında Bağcılar Demirkapı Mahallesi Velioğlu Caddesi üzerinde devriye gezen polis ekipleri, 34 FSF 64 plakalı minibüsü durdurmak istedi. Minibüsün sürücüsü ihtarlara uymayarak kaçmaya başladı. Çok sayıda polis ekibi söz konusu minibüsü takibe aldı. Kovalamaca Vatan Caddesi"ne kadar sürdü. Şahıs Topkapı istikametine çıkmaya çalışırken minibüs kontrolden çıktı. Köprü ayağına çarpan minibüste sürücü sıkıştı. Takipteki polisler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler kendilerine verilen adresi bulamayınca şüpheli sürücü araç içinde uzun süre kurtarılmayı bekledi. Yaklaşık 30 dakika süren beklemenin ardından olay yerine önce itfaiye geldi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu şahıs sıkıştığı yerden çıkarıldı. Bu kez de ambulans olmayınca şahıs kaza yapan aracın içinde bir süre daha bekledi. Sağlık ekiplerinin de kaza mahalline gelmesinden sonra yaralı sürücü Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne kaldırıldı.

Polisin yaptığı araştırmalar sonucu, şahsın isminin Mesut M. olduğu öğrenildi. 17 yaşında olduğunu söyleyen Mesut M."nin uyuşturucu madde almış olabileceği ileri sürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Mesut M."nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.