Uzun süre ellerinde jilet ile etrafa tehditler savurup, kendilerine zarar veren genç kızlar, sağlık ekipleri tarafından ikna edilip tedavi için sağlık ocağına götürüldü.

Olay, saat 12.30’da Balıklıgöl’de meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı ve yurtta kaldıkları öğrenilen 19 yaşındaki Y.A., bulanıma girince balıklıgölde bir ağacın altında oturarak, yanında bulunan jileti çıkartarak sol kolunu kesmeye başladı.

Etrafında toplanan meraklı bakışlara aldırış etmeden sol kolundan derin kesikler açan genç kızı gören vatandaşlar polise haber verdi. Polis gelene kadar vatandaşlar, Y.A ile arkadaşı olan F. genç kızları ikna etmek için bir süre dil döktü. Kendilerine engel olmak isteyen kişileri yanlarına yaklaştırmayan ve küfürler yağdıran genç kızlar için 112 acil servi ekipleri çağrıldı.

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Sol kolu kanlar içerisinde kalan Y.A., yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği balıklıgölden güçlükle çıkartılarak, 112 acil servis ekiplerinin gelmesini bir süre yolda bekletildi. Vatandaşların film gibi izlediği olayda, elindeki tıraş bıçağıyla kendisini görüntülemeye çalışan yerel kameramana küfür ve hakaretler savuran ve soyadı öğrenilmeyen F. isimli genç kız, kameramana saldırdı. 

Yaşanan bu olay üzerine polisin seyirci kalması üzerine vatandaşlar polise “Balıklıgöl tinerci ve jiletçilerin mekanı oldu. Artık buraya gelmekte korkuyoruz” diye tepki gösterdi. Yaya olarak sağlık ocağına götürülen Y.A. tedavi altına alındı.