G.SARAY Teknik Direktörü Rijkaard, Karpaty hüsranın ardından herkesin merak ettiği sorunun cevabını verdi: “İstifa etmiyorum.” Hollandalı hoca bırakıp bırakmayacağı ile ilgili “İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılıyken futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim. Daha yapacak çok iş var” dedi.

RIJKAARD, takımdaki düşüşün nedenlerini ise diğer soruların aksine Hollandaca değil İngilizce yanıtladı: “Mazeret üretmek istemiyorum. Alınan oyuncuların hepsi hastanelik, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da takviye istedim ama alınmadı. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz.”

RIJKAARD ayrıca duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, “Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Sonra rakibe hediye ettik. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok” dedi.

POLAT"A HUZUR YOK

Bu sezon rahat ve stressiz bir şekilde maç seyredemeyen G.Saray Başkanı Adnan Polat, Ukrayna deplasmanında da makûs talihini değiştiremedi. Son dakikada gelen gole sevinen Polat, Karpaty"nin şok golünde ise büyük üzüntü yaşadı.

Kononov: Bize bayram oldu

G.SARAY beraberliği ile UEFA Avrupa Ligi"nde gruplara kalan Karpaty"nin teknik direktörü Kononov, “Bugün bizim için bayram” dedi. Kononov maçı şöyle değerlendirdi: “Bu maç belki de bizim hayatımızdaki en önemli maçtı. Oyuncular bizler gibi bunu hissetmiş. Maçın sonunda kazandığımız gol çok iyi oldu. G.Saray"ı üzmek istemiyorum ama biz bugün daha iyi oynadık ve onun için kazandık.”

Schalke almıyor, Aslan"ın önü açık

G.SARAY"IN uzun süredir transfer etmek istediği Misimovic konusunda Almanya"dan güzel haberler geldi. G.Saray ile birlikte bu oyuncuya en ciddi teklifi yapan kulüp olan Schalke"nin Wolfsburg ile anlaşamaması umutları arttırdı. Schalke Teknik Direktörü Magath “Wolfsburg Genel Menajeri Hoeness transfere sadece Jeff Farfan karşılığında izin vereceklerini söyledi. Jeff müzakere konusu olamaz. Ben de reddettim. Misimovic transferi büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek” derken, G.Saray yönetimi görüşmeleri hızlandırdı.

Vatan