Bu sefer İtalyanlar Mancini"yi önerdi, yönetim istemedi. Ve F.Bahçe "Artık transfer zor" demeye başladı.

ARA transfer sezonunun açıldığı 1 Ocak"tan itibaren dört koldan oyuncu aramaya başlayan F.Bahçe"de işler iyi gitmiyor.. Yönetim dün, Inter"li yıldız futbolcu Mancini"yle görüştüklerini “Bize önerdiler ama kabul etmedik” diyerek net bir biçimde yalanladı.

Vatan'ın haberine göre SARI-LACİVERTLİLERİN İtalya macerasındaki gerçek hedef 19 yaşındaki Mario Balotelli"ydi.. Gana asıllı olan İtalyan yıldızı İstanbul"a getirmek isteyen yönetimin önünü, bu oyuncuya ilk kez forma veren ünlü teknik direktör Jose Mourinho kesti. Portekizli hocanın Balotelli"yi kadroda tutmak istemesi ve kiralık anlaşmaya yanaşmaması üzerine dönüş hazırlıklarına başlayan yönetime bu sefer Inter"den teklif geldi: “Mancini"yi kiralayın.” FAKAT bu sefer de F.Bahçe, Brezilyalı futbolcuyu istemediğini İtalyan yönetime söyleyerek şaşırttı! Avrupa standartlarının çok üstünde oyun stili olan Mancini"yi istemediklerini kendisi de söyleyen bir F.Bahçe yöneticisi, isminin gizli kalması şartıyla şu ilginç açıklamaları yaptı:

"AH DÜNYA KUPASI"

“BİZ İtalyanlar"ın bir futbolcusunu istedik. Uzunca bir süre de pazarlık ettik ama gerçekleşmedi. Sonra Mancini"yi önerdiler ama bu kez de biz istemedik. Şu sıralar biz kimi istesek çok yüksek rakamlar telaffuz edilmeye başlanıyor. Avrupa"daki Brezilyalılar"ın da aklı fikri milli takım. Hepsi Afrika"daki dünya kupasında oynamak istiyor. 36 yaşındaki Roberto Carlos bile sırf bu nedenle bizden ayrılıp Brezilya"ya gitti. Görünen o ki bu saatten sonra arzuladığımız iyi bir transferi yapmamız zor. Çünkü gelecek oyuncunun fatura sı yüksek olacak.”/milliyet