Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, karşılaşma sonunda elde edilen 3 puandan dolayı oldukça mutlu görünüyordu. Düzenlediği basın toplantısında takımını tebrik ederek sözlerine başlayan Hollandalı hoca, “Çok zor bir maçtı. Kasımpaşa gibi top oynamayı seven, önemli bir ekibe karşı 3 puan kazandık. Avrupa Ligi"nde Atletico Madrid"e elendikten sonra motivasyon sağlamak zordu. Ama oyuncularım motive olmayı bildi, herkes fedakarlık yaptı. Benim görmek istediğim de buydu” diye konuştu.

"Yıldızlara zaman lazım"
Baros ve Kewell"ın takıma dönecek olmaları hakkında, “Bu, takım için iyi olacaktır. Ancak bu iki oyuncunun aramıza dönecek olması, hemen 90 dakika oynayacakları anlamına gelmiyor. Eski formlarına kavuşmaları için zamana ihtiyaçları var” yorumunu yapan Rijkaard, sözlerine şöyle devam etti:

"Yalnız değiliz"
“Keita"yı özel olarak tebrik etmek istiyorum. Çok önemli goller attı. Jo çok önemli bir santrfor ve kadromda olduğu için mutluyum. Giovani çok yetenekli bir futbolcu. Zamana ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Performansından memnunum. Fiziksel olarak da gayet iyi olduğunu gösterdi. Şampiyonluk yarışında yalnız değiliz. Bursaspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş da yarışın içinde. İlginç maçlar bizi bekliyor.”