CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Kanal A"da yayınlanan bir programa katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Vatan gazetesinin haberine göre; “Çarşaf açılımı” ile son günlerin en popüler siyasetçisi haline gelen CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Kanal A"da yayınlanan bir programa katıldı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN"I DURDURACAK ADAM

Ahmet Hakan"ın “AKP"yi çökertecek adam” ve "CHP"nin Tayyip"i” olarak bahsettiği Gürsel Tekin, yerel seçimler konusunda iddialı konuştu. Tekin, “Eğer İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı"nı kazanamazsak görevimden istifa edeceğim. Bunda kararlıyım” dedi. Tekin"in açıklaması, Erdoğan"ın Hindistan gezisi sırasında sarfettiği “Partim ikinci olursa genel başkanlık koltuğunu bırakırım” açıklamasına benzerliği ile de dikkat çekti.

KARARSIZLAR ÇOK

Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediyeler için yaptırdıkları anketi de açıkladı. Tekin"in verdiği bilgilere göre İstanbul"da en büyük parti “kararsızlar”. AK Parti ile CHP arasındaki oy farkı da kapanıyor. Tekin, “Şu anda AKP bizim 4 puan üzerimizde” diye konuştu.

CHP"YE 100 BİNDEN FAZLA KİŞİ KATILDI

Tekin, 2 AK Parti"li İlçe Belediye Başkanı"nın da CHP"ye katılmak için kendisiyle görüştüğünü ancak halk desteklerini az bulduğu için bu isimleri partiye almadıklarını iddia etti. Gürsel Tekin, “CHP"ye katılım talebinde bulunan seçmen sayısı 100 bini buldu” dedi.