Zerrin Özer, son günlerde dillere düşen şarkısına, bir pavyon kadınını oynadığı ve İstiklal Caddesi'nde, jartiyerli görüntüleriyle bir klip çekmişti.

CNNTURK'te Saba Tümer'in programına konuk olan Zerrin Özer, "Ben de harcananlardan bir tanesiyim. İstanbul çoğu insanı harcadı" dedi.

Şarkıyı çok severek okuduğunu anlatan Zerrin Özer, klibin yönetmeni Kemal Başbuğ'a "Ben oynamak istiyorum" diye ısrar ettiğini söyledi ve hep tiyatrocu ya da şancı olmayı çok istediğini anlattı.

Artık eskiyi bıraktığını ve biyonik bir şekilde yaşadığını, duygularından kendisini soyutladığını anlatan Özer, "İstanbul'a geldim ve bütün acıları hüzünleri İstanbul'da yaşadım. Zerrin'in en mutlu olduğu yıllar ne zaman deseler, Ankara'daki çocukluğum, gençliğim derim. Burada ne kadar iyi niyetli olursanız olun, fazla mütevazi olma gerçek sanırlar gibi, üstünüze basıyorlar" diye konuştu.

ONA HİÇ BİR ŞEY ANLATMADIM

Bu arada programa konuk olan Kemal Başbuğ klip çekiminin arka planını anlattı.

Başbuğ, Özer'e, sette rolüyle ilgili bir şey söylemediğni belirterek "Ona hiç bir şey anlatmadım. O duyguyla sete geldi. Sete de sulu gözlerle geldi... Başka bir şeye üzülmüş ama üzüldüğü de iyi oldu. Ben kendim kamerayı aldım çektim ve ona hiç oyun vermedim" dedi. /Televizyon Gazetesi