İZMİR'in Hatay Semti'nde oturan 30 yaşındaki Bahar Hozman, boşandığı eşinin yanında kalan 10 yaşındaki oğluna `Tek isteğim doktor olman' yazılı not bıraktıktan sonra banyoda şofbenin tüpünü açıp yaşamına son verdi.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında 281 Sokak 125 numarada meydana geldi. Pazarlamacılık yapan Bahar Hozman'dan uzun süre haber alamayan yakınları evine gitti. Evin kapısının da uzun süre açılmaması üzerine yardım istenen polis ekipleri, çilingir yardımıyla içeriye girdi.

Polis ekiplerinin evdeki incelemesi sırasında Bahar Hozman'ın, banyo küvetinde cesedi bulundu. Ekiplerin araştırmasında, cesedi çürümeye başlamış Bahar Hozman'ın, işkence gibi bir yöntemle intihar ettiği belirlendi. Banyonun tüm hava alan bölümlerini bantla kapatan Hozman'ın, daha sonra şofbene bağlı LPG'nin hortumunu çıkartıp bacaklarının arasına sıkıştırdığı, ardından da küvete uzanarak havayı soluyup canına kıydığı saptandı. Bahar Hozman'ın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Hozman'ın cenazesi, yarın yapılacak otopsinin ardından toprağa verilecek.

Olayın ardından evideki incelemede de Bahar Hozman'ın birisi yakınlarına diğeri ise ayrıldığı eşinin yanında kalan 10 yaşındaki oğlu Batuhan'a yazılmış 2 not bulundu. Hozman'ın, oğluna yönelik `Tek isteğim doktor olman. Seni çok seviyorum' yazdığı öğrenildi. Bahar Hozman'ın acı haberiyle yıkılan yakınları, genç kadının iki yıl önce eşinden ayrıldığını, yalnız yaşadığını söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. DHA