Boyvadaoğlu İnşaat Firması'nın hayırseverliğiyle tanınan sahibi Ahmet Çınar Boyvadaoğlu, tartıştığı sitenin güvenlik görevlisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Babasının ölümü nedeniyle taziyeye gelen kadının otomobilini otoparktan çıkartmak için oğluyla birlikte dışarı çıkan Bayvadaoğlu'nu, tartıştığı güvenlik görevlisi tam 11 yerinden bıçakladı. Güvenlik görevlisi tutuklanarak cezaevine konulurken, 20 gün önce kanserden ölen babasının yanına defnedilen ünlü inşaatçının ailesi, ölüm ilanında katil zanlısına, Maide Suresi'nden sörlerle seslendi: "Kim bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur..." 2 çocuk babası 44 yaşındaki Ahmet Çınar Boyvadaoğlu'nu ölüme götüren olay şöyle gelişti:

ANAHTARI İSTEYİNCE
Boyvadaoğlu'nun kanser tedavisi gören 80 yaşındaki babası Orhan Boyvadaoğlu, 20 gün önce hayatını kaybetti. Ünlü inşaatçının, İstanbul Kadıköy Caddebostan Emirhan Caddesi Villa Park Evleri'ndeki dairesine, geçtiğimiz pazartesi akşamı bir yakını taziye ziyareti için geldi. Ancak misafir otomobilini sitenin önüne park etti. Bunun üzerine güvenlik görevlisi Aydın Yıldırım, Boyvadoğlu'nun evini dahili telefondan arayarak, aracı otoparka almak için anahtarı istedi. Ancak otomobilin sahibi, otomobilde değerli eşyaları olduğunu söyleyerek anahtarı veremeyeceğini söyledi. Güvenlik görevlisi Yıldırım ısrar edince, işadamı Boyvadaoğlu otomobili çekmek için misafirinden anahtarı alarak beraberinde oğlu Muratcan olduğu halde evden çıktı. Ahmet Çınar Boyvadaoğlu iddiaya göre bu sırada güvenlik görevlisini azarladı. Bunun üzerine güvenlik görevlisi ile Boyvadaoğlu arasında çıkan tartışma boğuşmaya dönüştü. Bu esnada güvenlik görevlisi Yıldırım, elindeki bıçağı ünlü inşaatçıya 11 kez sapladı.

'BANA HAKARET ETTİ'
Aşağından gelen çığlıklar üzerine otoparka inen otomobilin sahibi de, hemen Boyvadaoğlu'nun elindeki anahtarı alıp, tartışmaya konu olan otomobille yaralı inşaatçıyı özel bir hastaneye götürdü. Ancak Boyvadaoğlu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından gözaltına alınan Aydın Yıldırım'ın ifadesinde, işadamının kendisine hakaret ettiğini ileri sürerek, "Bana hakaret etti. Dayanamayarak meyve soymak için taşıdığım bıçağı çekip sapladım" dediği öğrenildi. Yıldırım, çıkarıldığı Kadıköy Adliyesi'nde tutuklandı.