SAMSUN"da kendi aralarında söz kesip yüzük taktıkları kız arkadaşı 20 yaşındaki E.K."nın, kendisini terk etmesine sinirlenen 19 yaşındaki Murat Bodur, intikam için sevgilisinin 12 yaşındaki kız kardeşine tecavüz ettiği gerekçesiyle 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bodur, intikam için değil alkollü olduğu için küçük kızla ilişkiye girdiğini iddia etti.
Cumhuriyet Mahallesi"nde geçen yıl mayıs ayında meydana gelen olayda, iddialara göre Murat Bodur bir süre duygusal ilişki yaşadığı E.K."nın kendisini terk etmesi üzerine, sevgilisinin kız kardeşi T.K. ile görüşmeye başladı. Bir akşam küçük kız ve arkadaşlarıyla birlikte sahile gezmeye giden Bodur, dönüşte T.K."ya, “Sana güvercimlerimi göstereyim” diyerek kandırıp oturdukları apartmanın bodrumuna götürdü. İddiaya göre bodrumda güvercin olmadığını gören küçük kız gitmek isteyince kapıyı kilitleyen Bodur, bağırarak yardım isteyen T.K."nın ağzını kapatarak fiili livata yoluyla tecavüz etti. Daha sonra da ölümle tehdit ederek serbest bıraktı.
Eve giden T.K. başına gelenleri annesine anlatınca, aile polise giderek Bodur"dan şikayetçi oldu. Yakalanan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Murat Bodur, 1"inci Ağır Ceza Mahkemesi"nde bugün son kez hakim karşısına çıktı. T.K. ile intikam için değil alkolü olduğu için cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden Bodur, “Güvercinlerimi göstereyim diyerek bodruma götürdüm. Kaçmak istedi. Kapıyı kilitleyip, kendisiyle ilişkiye girdim. Ama kendisini tehdit etmedim. Alkollü olduğum için ne yaptığımı bilmiyorum” dedi.
Daha önceki duruşmalara katılan T.K. ise, sanığın kendisini kandırarak bodruma götürdüğünü söyleyerek, “Ablamın eski arkadaşı olduğu için kendisini tanırım. "Güvercinlerimi göstereyim" diyerek beni bodruma götürdü. Lambayı yakınca güvercinlerinin olmadığını gördüm. Bana kötü bir şey yapacağını anlayınca gitmek istedim. Ancak kapıyı kilitledi. Bağırınca eliyle ağzımı kapadı. Eşofmanımı çıkarıp zorla benimle ilişkiye girdi. Beni bırakması için ona yalvardım ama beni dinlemedi" diye konuştu.
Mahkeme, İstanbul Adli Tıp Kurumu 6"ıncı İhtisas Kurulu"ndan gönderilen raporda küçük kızın beden ve ruh sağlığının bozulduğunun belirtilmesi üzerine sanığa tecavüz ve hürriyeti tehdit suçlarından toplam 11 yıl 8 ay hapis cezası verdi. DHA