İkinci Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından olan ve altı aydan beri tutuklu olmasına rağmen rahatsızlığı yüzünden GATA"da tedavi gören emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, "iyileşti" raporuyla birlikte taburcu olmuş, önceki gün Silivri Cezaevi"ne gönderilmişti. Ancak cezaevinde 24 saat bile geçirmeden rahatsızlanınca yeniden hastaneye kaldırıldı. İlk olarak Silivri Devlet Hastanesi"ne götürülen Ersöz, dün de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne kaldırıldı. Ersöz"ün Silivri Devlet Hastanesi, yüksek ateş ve bulantı şikayeti ile hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki bir hasta nedeniyle domuz gribi şüphesi üzerine karantinaya alınınca Haseki"ye gönderildiği ortaya çıktı.

SİLİVRİ CEZAEVİ"NE GERİ GÖNDERİLDİ

Üroloji kliniğinde bir süre kalan Ersöz, tekerlekli sandalyeyle acil servise götürüldü. Jandarma ekipleri, basın mensuplarının görüntü almaması için Ersöz"ü 50 metrelik mesafe için ambülansa bindirdi. Ersöz, Haseki"deki tedavisinin ardından cezaevine gönderildi.

"İntihar edebilir"

Tutuklandıktan 6 ay sonra GATA"dan taburcu olarak cezaevine dönen Ersöz, Silivri"de bir gece kaldıktan sonra yine hastaneye sevk edilmişti. Dün Haseki Hastanesi"ne götürülen Ersöz 9 saat muayene edildi. Ersöz tekrar cezaevine dönerken avukatı Ali Rıza Dizdar, “Durumu çok kötü. İntihar ederse şaşmam. Müvekkilim çok perişan” dedi.
Vatan