Kuşadası Ticaret Odası eğitim seminerleri devam ediyor. 2010-2011 Yılı Eğitim Programları çerçevesinde ikinci eğitim semineri kapsamında, İnternet Reklamcılığı Eğitimi gerçekleştirildi.
Kuşadası Ticaret Odası Eğitim Salonunda Ant Eğitim Danışmanlık Hizmetleri yetkilisi Erol Orhan' nın verdiği seminer tam gün sürdü. Google AdWords hesabı oluşturmak, fiyat teklifi vermek ve kampanya yönetim stratejilerini içeren konularla AdWords hesabının etkin bir şekilde yönetmeyi öğretme amacı taşıyan seminerde internet ve Online Reklamcılık, Adwords Hesap İşlemleri, fatura işlemleri ve maliyet kontrolü, kampanya yönetimi, kampanya optimizasyonu, google adwords rapor merkezi, google yardımcı araçları, örnek kampanyalar ve başarı hikayeleri gibi konular anlatıldı.
Bu arada, Seminerin iş yaşamlarında katkı sağlayacağını belirten katılımcılar düzenlenecek diğer seminerleri de takip edeceklerini belirttiler.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, eğitim seminerlerinin devam ettiğini belirterek, 2010-2011 Yılı Eğitim Programlarımız çerçevesinde 3. Seminerin 6 Kasım 2010 günü Performans Yönetim Sistemi konusunda verileceğini söyledi. Akdoğan, katılımcı sayısının 25 ile sınırlı olduğunu belirterek, eğitime katılmak isteyen kişilerin Kuto Eğitim Birimi 6125763 numaralı telefondan kesin katılım teyidi vermesi gerektiğini söyledi.