25 Eylül 2005 tarihinde bu yana yayın hayatını sürdüren “Voices Gazetesi” haftalık olarak basımı yapılırken gazete Cumartesi günleri okurlarıyla buluşuyor. Gazetenin sahibi ve Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Genç Gazeteci Hasan Bayrak aynı zamanda Didim"i tüm dünyaya tanıtmaya çalıştıklarını belirtti. Editörlüğünü Andy Probert, çevirmenliğini Ayşe Emek, muhabirliğini Halil Çetintabak"ın yaptığı gazete siyasi içerik taşımıyor. Ancak yabancılar gazetede aradığı her şeyi buluyor.

Gazeteyle ilgili bilgiler veren Gazetenin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hasan Bayrak “4 yıldan bu yana gazetemiz haftalık olarak çıkıyor. Didim"e yerleşmiş yabancı vatandaşlara ve turistlere bölgeden haber vermeyi hedefliyor ve siyasi içerik taşımıyor. Gazetemiz Kasım - Nisan ayları arasında 1.000, Nisan"dan itibaren bin 500 adet basılıyor ve 1 Lira"ya satılıyor. Gazetemiz Voices"ın kış aylarında 12, yaz aylarında ise 20 sayfa olarak basılıyor” diyerek tüm okuyucularına gazeteye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bayrak, ayrıca gazetenin www.voicesnewspaper.com adresli internet sitesini ise ayda düzenli olarak yaklaşık 15 bin okur ziyaret ettiğini belirterek “İnternet okurlarının yüzde 80"e yakını, Didim ve çevresinden gayrimenkul alıp, yurtdışında yaşayan yabancılardan oluşuyor. Voices"ın bünyesinde bulunan Türkçe Mavi Posta gazetesi ise 5 Ocak 2009 tarihinde yayın hayatına başladı. Bu gazetemiz de www.maviposta.com.tr adresinde sadece internet üzerinden yayınlanıyor” diye konuştu.