İş Adamı Metin Yavuz, Diş Hekimi Turgut Atik ve Op. Dr. Hamit Eğriboz ‘un girişimi ile hayata geçirilen özel hastane projesi tamamlanarak hizmete girmesi için artık gün sayılıyor. En son teknolojik tıbbi cihazlarla donatılan Medi Söke İnternational Hospital’ın ilk ziyaretçileri ise Didim’de yaşayan 60 kişilik İngiliz vatandaş grubu oldu. Didim’de yaşayan sağlık menajeri Gonca Key Ulutaş nezaretinde Medi Söke İnternational Hospital’ı ziyaret eden İngilizleri hastane personeli çiçeklerle karşılarken, konuklara hastane ile ilgili bir sunum yapıldı.

Eylül ayında hizmete girmesi planlanan özel hastane ile ilgili resmi girişimlerin sürdüğünü söyleyen Medi Söke İnternational Hospital Başhekimi Op. Dr. Hamit Eğriboz; “İyi bir sağlık hizmeti verebilmek için çıktığımız yolda projemizin hayata geçmesi gün sayıyor. Bir yandan Söke ekonominse katkıda bulunmak, bir yandan özel sağlık sektöründe yerimizi alabilmek için özenli ve programlı bir çalışma içerisindeyiz. Didim’de yaşayan bu gün sayıları 10 Bin’e ulaşan İngiliz vatandaşı var. Sökeli hemşerilerimizin yanında başta Didim’de yaşayan İngilizler olmak üzere bölgede yaşayan yabancı vatandaşlarımıza da sağlık hizmeti vermeye talibiz” dedi.

Eğriboz gelecek yıllarda sağlık turizmi konusundaki projelerini de hayata geçirerek Avrupa’dan birer haftalık sağlık turlarını hayata geçirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Medi Söke İnternational Hospital’da tanıtım sunumuna katılan İngilizler daha sonra gezdikleri hastaneye hayranlıklarını gizleyemedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png