İmza törenine Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan,İNG Bank Ege Bölge Müdürü Cüneyt Şevli,İNG Bank Kuşadası Şube Müdürü Mustafa Yaşaroğlu, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan,Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Öztaş,Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi A.Mustafa Oğuzkaan,Ticaret Odası Hukuk Müşaviri Birgül Öner katıldı.
ING Bank, protokol kapsamında Odamız üyesi olan KOBi'lerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış finansman Lirunlerini indirimli faiz oranlarıyla sunacak. Aynı zamanda Odamız üyesi KOBi'ler, diğer bankacılık ihtiyaçlarını da ING Bank'ın geniş ürün yelpazesinden yararlanarak karşılama olanağı bulacaklar. KOBi'lere işletme sermayesi finansmanı ile taşıt ve işyeri alımlarına yönelik kredilerde indirimli faiz oranları ile sunulacak.
Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ise ING Bank'ın oda üyesi işletmelere sağladığı avantajlı kredi olanağı sayesinde ekonominin belkemiğini oluşturan küçük ve orta ölçekli işletmelere özellikle bu dönemde ihtiyaçları olan önemli bir destek sağlandığını söyledi.
ING Bank Ege Bölge Müdürü Cüneyt Şevli, Kuşadası Ticaret Odası ile yapılan protokole ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Asian KOBi ile her sektöre özel kredi paketlerinin yanı sıra ürün ve hizmetler de sunacaklarını da belirterek, Türkiye ekonomisinin önemli bir bölümünün "KOBi'ler" tarafından temsil edildiği gerçeğinden hareket ettiklerini vurguladı. -iha