Çocukların yaz boyunca eğlenceli vakit geçirmesine olanak sağlayacak yaz spor okulları, çocuklara hiç yapmadığı sporlar için de imkan sağlıyor.

105 ÇOCUK OYUNCAĞINI KOLEKSİYON HALİNE GETİRDİ TEŞEKKÜR BELGESİNİ ALDI

Kültürel değer taşıyan, unutulmuş, geleneksel değeri olan eski çeşit çocuk oyuncaklarını da öğrencilerle buluşturan Başkan Kale, protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte çember çevirerek tel araba sürdü. Program sonunda Başkan Kale, emekli öğretmen Erkan Atalı’ya eskimeye yüz tutmuş 105 çocuk oyuncağını koleksiyon haline getirdiği için teşekkür belgesi takdim etti.

Gürşat Kale, “2014 yılında göreve gelmemizle birlikte yaz spor okullarını devamlı olarak açmaya özen gösteriyoruz. Aradan geçen üç yıl da çeşitli kategorilerde toplam bin 200 öğrenciyi sporla tanıştırdık. Belediye olarak sportif faaliyetlere ve etkinliklere büyük önem veriyoruz. Amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın fiziki gelişimlerine katkı sağlamak, onların boş zamanlarını değerlendirmek, sporla buluşturmakla birlikte arkadaşlık bağlarını güçlendirmektir. Bunu gerçekleştirirken de hiçbir ücret beklemeksizin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurslarımızı ücretsiz yaptık. Ayrıca kurslarımıza kayıt yaptırıp düzenli olarak katılan tüm öğrencilerimize sportif malzeme, forma ve ulaşım ihtiyaçlarını da İncirliova Belediye Başkanlığı olarak ücretsiz karşılıyoruz. Görevde olduğum sürece geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimlerine büyük katkı sağlayan bu etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan İncirliova Kapalı Spor Salonu’nda düzenlen İncirliova Belediyesi Yaz Spor Okulları Açılış Töreni’ne İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Belediye Başkanı Gürşat Kale, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, öğrenciler ve aileleri katıldı.

20170712aw120519_01.jpg20170712aw120519_03.jpg20170712aw120519_02.jpg