Çin'de kırsal bölgede yaşayan talihsiz bir baba ölüme adı adım yaklaşan iki yaşındaki kızını bu kötü sona hazırlamamk için akıl almaz bir bir yola baş vurdu. Sichuan eyaletinde yaşayan ve çiftçilik yapan Zhang Liyong'ın küçük kızı Xinlei iki aylıkken, talasemi denen kan hastalığına yakalandı.Liyong,minik yavrusunun tedavisi için elinden gelen her şeyi yaptı.

Küçük kızının hastalığının tedavisini maddi imkansızlıklar nedeniyle daha fazla yapamayacağını anlayan Çinli babayı büyük bir endişe sardı. Kızının biraz büyümesiyle hastalığının farkına varacağını ve ölüm korkusu yaşayacağını düşünmeye başladı ve kızının bu korkuyu yenmesi için inanılmaz bir çareye baş vurdu. Mezarını minik yavrusu daha sağken kazdı. Talihsiz baba her gün işini bitirdikten sonra iki yaşındaki bebeğini alıp bu mezara gidiyor ve kendi elleriyle kazdığı mezarın içine girip hem dinleniyor hem e minik yavrusuyla oyunlar oynuyor.

'”Tedavi için çok borçlandık” diyen Zhang, kızı XINLEI kurtarmak için eşinin tekrar hamile kaldığını, göbek kordonu kanının hastalığa çare olabileceğini, ama bütün bu aşamalar için hiç paralarının kalmadığını ve kimsenin de artık borç vermek istemediğini söylüyor. Kızıyla mezar içinde çekilen videoyu sosyal medyada paylaşan çaresiz baba, bir yardım eli bekliyor.