Dinamik tasarım ve yenilikçi teknolojilerin otomotiv sektöründeki öncüsü BMW, dünyanın ilk Sportif Aktivite Coupe"siyle yeni bir segment yaratıyor. BMW X ailesinin son üyesi X6 SAC ( Sports Activity Coupe) segmentinde, SAV"ın konfor ve cömertliğiyle büyük bir coupe"nin dinamizmini birleştiriyor.
BMW X ailesinin son modeli olan X6, markanın ürün gamını geliştirmekle birlikte otomotiv sektöründe de yepyeni bir segmentin temellerini atıyor. Sports Activity Coupe segmentinde bulunan X6 spor otomobilin etkileyici performansına, SAV"ın rahatlığını, konforunu ve büyük bir coupe"nin atletikliğini ekleyen muhteşem bir tasarıma sahip.

Yeni BMW X6 ile BMW, X ailesinin en sportif ve çevik temsilcisini sunuyor. Coupe otomobillerin alışılmış dinamikliğine ve zarafetine sahip X6 kuvvetli, sert hatlarıyla da görsel bir zenginlik sunuyor. BMW"nin dinamik tasarım anlayışının son göstergesi olan X6 hangi açıdan bakılırsa bakılsın kendisini izleyenleri büyülüyor. BMW X6"ya yandan bakıldığında tipik zarif bir coupe"nin özellikleri dikkatleri çekiyor. Tavan çizgisi bagaja doğru yumuşak bir geçişe sahip ve bu geçişle birlikte X6"nın silueti daha etkileyici bir çizgiye kavuşuyor.

BMW X6"nın yeni bir segment yaratan farklılıkları sadece tasarımla sınırlı değil. Dinamizmi ve çevikliği X6"nın yadsınamaz ve rakipsiz artılarını oluşturuyor. X6"nın sürüş dinamiklerinin kaynağı da BMW"nin yeni geliştirmiş olduğu yürüyen aksam sistemi. X6 standart olarak Dinamik Performans Kontrolü"nü sunuyor.