Şarkıcı Neco"nun yazar-şarkıcı kızı Ayşe Özyılmazel popçu Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığını itiraf etti:

Kendİ ismini verdiği albümü geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan yazar-şarkıcı Ayşe Özyılmazel aradığı aşkı da müzik dünyasında buldu. İzmir"de ünlü popçu Murat Dalkılıç"la birlikte görüntülenen Özyılmazel ilişkisini VATAN"a anlattı:

* 1.5 yıldır yalnızdım, hayatıma kimseyi almıyordum. Murat"la ilişkimiz 20 gün önce başladı. Murat"ın iyi niyeti, dürüstlüğü, arkadaşlığı, dostluğu beni kendine çekti. Gözlerinde onun iyi niyetini gördüm. Yaşadıklarımdan dolayı kimseye güvenmiyordum ama Murat"a çok güveniyorum. Doğru zamanı, doğru insanı bekledim ve sonunda geldi.

* Hayatımda ilk kez yaşıtım bir erkekle birlikteyim. Onunla olmak çok hoşuma gidiyor birlikte çok eğleniyoruz. Lunaparka gitmek istediğim zaman beni lunaparka götürüyor. Geçen gün birlikte lunaparka gittik. İkimizde genciz ve günahımız, ayıbımız yok. İkimiz de şu anda çok mutluyuz. Nazar değmesinden korkuyorum.

* Sürekli müzik konuşuyoruz. Onun “La Fonteine” şarkısına bayılıyordum. Ama öyle hayranı olduğum bir isim değildi. Ancak şarkılarını beğenerek dinliyordum. Özellikle sahnesi çok iyidir. Babam ilişkimizi daha bilmiyor, o da gazetelerden okuyacak herhalde.