Universal ve Montecito Pictures stüdyoları, Danny DeVito ve Arnold Schwarzenegger'ın başrolünde olduğu 80'ler klasiği Twins'in devam projesi için kolları sıvadı. İsmi Triplets olarak açıklanan yeni film, üçüncü bir kardeşlerini öğrenen Julius ve Vincent'ın hikâyesine odaklanacak. Seriye yeni eklenen üçüncü kardeşi ise Eddie Murphy'nin oynaması gündemde. Henüz yönetmenini bulamamış olan projenin yapımcılığını ilk filmin yönetmeni Ivan Reitman üstlenecek.
Valilik makamından ayrılıp tekrar sinemaya dönüş yapan Schwarzenegger önce Cehennem Melekleri 2 (The Expendables 2), daha sonra Kim Jee-woon'un ilk İngilizce filmi The Last Stand ve daha sonra Sylvester Stallone ile tekrar buluştuğu The Tomb ile karşımıza çıkacak. DeVito ise en son yakında ülkemizde vizyona girecek Loraks (Dr. Seuss' The Lorax) isimli animasyona sesiyle hayat verdi. Oyuncu It's Always Sunny in Philadelphia dizisinin sekizinci sezonuyla bu sonbahar dnüyor.
Universal stüdyosunun elinde bulunan diğer bir devam projesinin 1998 tarihli Geceyarısı Avı (Midnight Run) olduğu da gelen bilgiler arasında. Brett Ratner'ın yönetmenliğinde çekilecek filmde Robert De Niro'yu tekrar başrolde Charles Grodin'le birlikte izleyeceğiz.