Hollanda kampında medya mensuplarının karşısına çıkan Galatasaray"ın 1.91"lik iki milli stoperi Servet Çetin ve Gökhan Zan yeni sezonu değerlendirdi. Öncelikle Marsilya"ya transferiyle ilgili soruları yanıtlayan Servet, “Eski Marsilya Başkanı istifa etmeden önce hem benimle hem de kulüple anlaşmıştı. Ama şimdi askıya alındı. Özellikle Deschamps beni istiyor, ancak yeni yönetim bu transfere nasıl bakıyor onu bilemiyorum. Önceki başkanın verdiği teklif yüksekti. Olursa olur, olmazsa da zaten Galatasaray"a konsantre oldum. Moral bozukluğu diye bir şey yok. Hocamız Rijkaard da "Hayırlısı neyse o olsun, senin adına sevinirim. Ama burada kalırsan, senin gibi büyük oyuncuyla çalışmak isterim" dedi. Bu da beni mutlu etti” ifadesini kullandı.

"Defansta sıkıntı olmaz"
Gökhan Zan"la hep "Acaba beraber oynar mıyız?" diye konuştuklarını söyleyen Servet, “Gökhan çok kaliteli futbolcu, Milli takımda çok oynadık ve birbirimizi iyi tanıyoruz. Defans anlamında sıkıntı yaşamayız. Bu yıl Süper Lig ve Avrupa Ligi"ni en iyi şekilde götürürüz” açıklamasını yaptı.

Sakatlıklar abartılıyor
Beşiktaş"tan transfer edilen Gökhan Zan ise şunları kaydetti :”Büyük bir camiadan, başka bir büyük camiaya geldim. Bunun onurunu ve gururunu yaşıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Sakatlık konusu çok abartılıyor. Benim yaşadığım sakatlıklar ciddi ve önemli değil. Tam tersi, fedakârlıktan kaynaklanan sakatlıklar. Dinlenmem gereken zamanlarda hep çıkıp oynadım. Profesyonellik değil bu. Ama bunlar beni üzmüyor. Kendi işime konsantre oluyorum. Mustafa Denizli"yle şampiyonluk yaşadık, onur duydum. Şimdi Galatasaray"la hem ligde hem de Avrupa"da başarılı olmak istiyorum. Bundan sonra her şey Galatasaray için.”- fanatik