Cuma Mahallesi Muhtarlığı"nda düzenlenen ödül törenine İçişleri eski Bakanı İsmet Sezgin, Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, belediye başkan yardımcıları İlhan Erdemir ve Artun Sucuoğlu, belediye personelleri ve davetliler katıldı.
Törenin açılışında konuşan Cuma Mahallesi Muhtarı Nafiz Çamoğlu, “Mahallemize hizmette zaman ve mekan durumuna bakmaksızın gönülden ve samimi duygularla 15 yılı aşkın bir süredir hizmet veren azalarımızı ve mahallemize hizmet veren değerli işadamımız Bilal Payza"yı ödüllendirmek için bugün buradayız. Kendilerine hizmetleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
Mahalle muhtarlıklarının devletin ilk kademesi olduğuna işaret eden Başkan İlhami Ortekin de, muhtarların görev yaptıkları mahallelerde devleti temsil ettiğini söyledi. Bu bakımından muhtarlıkların vatandaş ile yöneticiler arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğüne işaret eden Ortekin, “Vatandaşlar muhtarların önemini anladı ama halen bürokrasi bu durumun farkına varamadı. Muhtarlar bürokratın ayağına değil, bürokrasinin muhtarın ayağına gitmesi lazım. Muhtarlık yalnız yapılacak bir iş değildir. İyi bir ekiple dayanışma ve kaynaşma içerisinde daha iyi hizmetler verilebilir. Birde vatandaşların muhtar ve ihtiyar heyetine destek vermesi halinde; mahallelerdeki maddi ve manevi bütün sorunlar aşılabilir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından müteahhit Bilal Payza ile 15 yıldır görev ihtiyar heyeti üyeleri Hakkı Ernuz, Mustafa Babür, Öner Benli, Abdullah Eskici ve Bilal Barbaros"a İçişleri eski Bakanı İsmet Sezgin tarafından teşekkür plaketleri verildi.