Ankara'da önceki gece işlenen cinayetin sır perdesi aralanmaya başladı. Yasin B. ile arkadaşı Züleyha B.'nin içinde bulunduğu araca yaklaşan ve elinde av tüfeği olan bir kişi, "Burada ne yapıyorsunuz, içki mi içiyorsunuz?" diyerek Yasin B.'yi öldürüp Züleyha B.'yi araçla birlikte kaçırdı.

Cinayet, 26 yaşındaki Yasin B.'nin aynı işyerinde çalıştığı Züleyha B. ile babasına ait araçla İmrahor Vadisi'ne gitmesiyle başladı.

Habertürk'ten Helin Şahin'in aktardığına göre araca yaklaşarak içeride sohbet eden 2 gence, "Burada ne yapıyorsunuz, içki mi içiyorsunuz? Sizi gördüm" diyen 50 yaşlarındaki bir kişi, kendisine tepki gösteren 26 yaşındaki Yasin B.yi pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Ardından aracı gasp eden saldırgan, Züleyha B.'yi kaçırdı. Saldırgan, araçtan inmek isteyen Züleyha B.'ye, "Seninle az işim var" diyerek inmesine izin vermedi.

Araçtan atlayarak kaçan Züleyha B., Akdere Polis Karakolu'na giderek şikâyetçi oldu. Züleyha B. ile olay yerine giden polis ekipleri, Yasin B.'nin öldüğünü tespit etti. Polis, zanlının yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.