MHP İzmir Milletvekili Kamil Erdal Sipahi, Türkiye'nin büyük bir kaosa sürüklendiğini ve gerekli önlemlerin alınmadığını söyledi.
Ülkü Ocakları Kuşadası Şubesi'nin çeşitli konularda tertip ettiği konferanslar serisi devam ediyor. Ülkü Ocakları Kuşadası Şubesi tarafından Kuşadası Kütüphanesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen "Türkiye'nin iç ve dış güvenliği" konulu konferansı aralarında MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, MHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Abdullah Sarı ve Ülkü Ocakları Kuşadası Şube Başkanı Tuncer Biltekin olmak üzere kalabalık bir davetli topluluğu izledi.
Konferansa konuşmacı olarak katılan MHP İzmir Milletvekili emekli tümgeneral Kamil Erdal Sipahi, terörün hızlı bir tırmanış içerisinde olduğunu ancak yetkililerin önlem almak yerine sadece seyrettiğini söyledi.
Türkiye'nin iç ve dış güvenliğinin büyük bir tehlike altında olduğunu anlatan Sipahi, şöyle konuştu: "Türkiye'nin her köşesinde yaptığım tüm ziyaretlerde nereye gitsem hangi köye gitsem mutlaka terörün derin izleri var. Aileler, ya şehit ya gazi verdiklerini ancak ödedikleri vergilerle maaş alan milletvekillerinin bugün mecliste bulunduğundan yakınıyor. Yani şehit olan ailelerin verdiği vergilerle, PKK yandaşı milletvekillerine maaş ödüyoruz. Bu nasıl devlettir, bu nasıl çarpıklıktır, bu nasıl acıdır.
Dünyanın hiçbir yerinde ülkeyi bölüp parçalamak isteyenlere bu şekilde müsamaha edilmez. Bu şekilde milletvekili payesi verilmez diyorlar."
AK Parti iktidarının hükümeti devraldığında terörün sıfır noktasında olduğuna dikkati çeken MHP İzmir Milletvekili emekli tümgeneral Kamil Erdal Sipahi, sözlerini şöyle tamamladı: "Şimdi terör yeni başlamadı diyorlar. Oysa onlara terörün gündemde olmadığı, terörün sıfır noktasında olduğu bir ülke teslim edildi. Geçen süreçte gelinen nokta ortada. Bu beladan ülkeyi kurtarmak onların görevidir, sorumluluğudur."