Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Mehmet Karasoy, hükümetin, ülkenin hiç bir meselesini çözemediğini iddia etti.
Karasoy, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti döneminde ülke üzerinde yapılan manevi tahribatın, hiç bir dönem olmayan boyutlara ulaştığını öne sürerek, ülkenin en büyük sorunlarının başında işsizliğin geldiğini belirtti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Telekom Arena'nın açılışındaki protestoyu çok iyi okuması gerektiğini ifade eden Karasoy, şunları kaydetti:
''Üniversite gençliğinin yüzde 75'i işsizdir. İşsizlik kadar büyük bir felaket düşünemeyiz. Hükümet, ülkenin hiç bir meselesini çözmüş değildir. Milletin bir 5 yıl daha dayanma gücü kalmamıştır. İktidarın artık hiç bir mazereti de kalmamıştır. 'Meclis çoğunluğu, Çankaya engeli' gibi mazeret saydıkları engellerin hepsi ortadan kalkmıştır. Yasaysa meclis her yasayı çıkartmış, Anayasa değişikliğine millet 'evet' demiştir.
Sayın Başbakan son 2 yıldır her fırsatta İsrail'e yönelik sert demeçler vermektedir. Bunlar tamamen gerçeği kamufle etmek için yapılan açıklamalardır. Bunun karşılığında hiç bir kazanım elde edilememiştir. Sonuçta 9 vatandaşımız şehit oldu ama hala özür diletilemedi. İsrail yerleşim bölgelerini büyütmekte ve Gazze'deki zulmünü artırmaya devam etmektedir.''