Numara taşınabilirliği kapsamında Turkcell'in 'en çok numara transferi yapan operatör' olduğunu açıklamasının ardından Avea da 1. olduğunu duyurdu. Peki kim birinci?

9 Kasım'da başlayan numara taşınabilirliği kapsamında Turkcell'in toplamda 294 bin aboneyle birinci olduğunu açıklamasının ardından Avea, 106 bin net abone ile Numara Taşınabilirliği'nde en fazla kazanan operatör olduğunu duyurdu. Avea'dan yapılan açıklamada, yıl sonu rakamlarına göre, gelen abone ile giden abone farkını gösteren net abone sayısı göz önüne alındığında numara taşınabilirliğinde net 106 bin abone ile en fazla kazanan operatör durumunda oldukları bildirildi.

AVEA'NIN RAKAMLARI 'NET'

Avea Regulasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Anık, "Avea olarak numara taşınabilirliği uygulamasıyla 106 bin abone ile en fazla net abone kazanan, yani 1 numaralı operatör olduk, numarasını Avea'ya taşıyanlar, giden abone sayısının neredeyse iki katı. Sektörde tüketici lehine rekabet ortamının yaratılması için numara taşınabilirliği uygulamasının hayata geçirilmesini sonuna kadar savunduk. Türkiye'nin en çok konuşturan ve en hızlı büyüyen operatörü olma özelliklerimize şimdi de numara taşınabilirliğinde en fazla kazanan operatör olmayı ekledik. Geldiğimiz bu noktada müşterilerimizin bizi tercih etmesi bizim için büyük mutluluk. Bundan sonra da müşterilerimize kaliteli iletişimi gerçek fiyatla sunmaya devam edeceğiz" dedi.

İhtiyaçlara cevap veriyoruz

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, "2008 yılında da hem bireysel, hem de kurumsal müşterilerimize, onların ihtiyaçlarına ve kullanım alışkanlıklarına hitap eden 800 farklı kampanya sunduk. Kalitede üstünlüğümüzün yanı sıra bu kampanyalar da müşterilerimizin Turkcell'i tercih etmesinde önemli rol oynadı" dedi.

Söylediğimizin arkasındayız

Numara taşınabilirliği kapsamında toplamda 294 bin abonenin Turkcell'i tercih ettiğini bu rakamla en çok tercih edilen operatör olduklarını açıklayan Turkcell yetkilileri, “Söylediğimizin arkasındayız. Numara Taşınabilirliği kapsamında bugüne kadar 700 bin kişi numarasını taşıdı. Bu da sektörde yüzde 1 hareketlilik anlamına geliyor. Her zaman dediğimiz gibi, numara taşınabilirliği sektörü fazla etkilemeyecek” açıklamasını yaptılar .


Yeni Şafak