Aydın Belediyesi Meclis Salonu"nda Aydın Kadın Meclisi ve TOBB Kadın Girişimci Kurulu işbirliği ile gerçekleştirilen panelin sunumunu Fatih Doğruyol yaptı. Panele Belediye Başkan Vekili Saadet Kavasgil, belediye meclis üyeleri Ahmet Gümüş, Altan Güney ve çok sayıda kadın katıldı.
Sunumunda görünüm ve fiziksel olarak yetişkin, tavır, davranış, iş dünyalarına, psikolojik süreçlerine ve duygusal olgunluklarına bakıldığında çocuk tavrı gösteren bir çok yetişkin bulunduğunu belirten Fatih Doğruyol, “Küçükten itibaren yetiştirilme tarzları itibariyle insan-insana iletişimden çok, güçlü-güçsüz ilişkisine giren yetiştin çocuklarımız var. Bunun bir şekilde aşılması gerekiyor” dedi.
Kültürümüzün içinde bir takım şeylerin değiştirilmesi gerektiğini belirten Doğruyol, “Ben ülkeyi bir akvaryuma benzetiyorum. Bizler akvaryumun içerisinde birer balıklarız. Akvaryumun içerisindeki bakterili suyu değiştirmediğimiz sürece balıklar hastalıklı bir şekilde yaşamaya devam ederler. Alın bu balıkları, yerine yeni balıkları koyun o suyun içinde onlar da hastalanırlar. Bizim de aynı şekilde kültürümüzün iyileştirilmeye, açık alanlarının üzerine gidilmesine ve bireysel gelişimin bir şekilde kişisel gelişimin odak alınarak toplumsal gelişime ulaşılması gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Vekili Saadet Kavasgil, panel sonunda başarılı sunumu nedeniyle Fatih Doğruyol"a çiçek verdi. -iha