Sarı-Kırmızılı yönetim, ara transfer döneminde yıldız bir oyuncuyu kadrosuna katmakta kararlı. Fatih Terim, yöneticilerle bu konuda yaptığı görüşmelerde, mutlaka bir forvet alınmasını istedi. Tecrübeli çalıştırıcının bu talebinin ardından yönetim rotayı yeniden Didier Drogba’ya çevirdi. 
 
Yaz transfer döneminde yıldız golcüyü kadroya katmak için çok çaba sarf eden yönetim, amacına ulaşamamıştı. Drogba, takımda kalarak ilk 11 için mücadele etmeyi seçmişti. 
 
Ancak Villas-Boas’tan beklediği şansı bulamayan Fildişili forvet, ara transfer döneminde ayrılmak istiyor. Drogba’nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
 
Galatasaray mı, para mı?
 
Chelsea, maç başı ücretlerle yıllık 9 milyon Euro ödediği tecrübeli oyuncuya, 1 senelik yeni bir kontrat önerdi ve maaşında indirime gitmesini istedi. Ancak Drogba, en az 2 yıllık sözleşme istediği için bunu geri çevirdi. 
 
Yıldız oyuncunun ara transfer döneminde önünde iki seçenek var: Ya yıllık 4 milyon Euro’ya razı olup, Galatasaray’la istediği gibi 2 ya da 3 senelik bir anlaşma yapacak ve Avrupa’da kalacak. Ya da parayı tercih ederek, Arap ülkelerinden birine gidecek. 
 
Fildişili futbolcunun menaceri Pierre Frelot, oyuncusunun Avrupa’da kalmayı düşündüğünü söyledi. “Yıldız oyuncular dışında, transferle ilgilenmem” diyen Adnan Öztürk’ün Drogba için kolları sıvadığı öğrenildi. Chelsea’li oyuncu için daha önceki girişiminde başarısız olan, Podolski seferinden de eli boş dönen Öztürk, bu kez bombayı patlatmakta kararlı görünüyor. 
 
FANATİK