Düzenlenen açılışa Koç Holding CEO'su Bülent Bulgurlu, Koç Turizm ve Perakende Grubu Başkanı Ömer Bozer, Denizli Vali Vekili Mehmet Çapraz, Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan ve çok sayıda davetli katıldı. Şubenin açılış konuşmasını yapan Koç Holding CEO'su Bülent Bulgurlu, zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Daha olumlu beklentilerle 2010 yılına girmiş bulunuyoruz. Denizli'nin işgücüne güvenerek yeni mağazamızı burada açmaya karar verdik” dedi.

4 YENİ MAĞAZA YOLDA

Koçtaş Genel Müdürü Alp Özpamukçu, bu yıl 4 mağaza daha açmayı planladıklarını belirterek 450 kişilik istihdam katkısı sağlayacaklarını söyledi. Denizli mağazasının 6 milyon dolara mal olduğunu kaydeden Özpamukçu, "2009'u 135 bin metrekare ile tamamladık. 30 bin metrekare daha eklemeyi planlıyoruz. Türkiye'de en önemli sıkıntısı arsa geliştirme" diye konuştu. Koçtaş'ın 2009 cirosunun yüzde 20 büyüyerek 650 milyon lira olduğunu kaydeden Özpamukçu, bu yıl da yüzde 20 artış beklediklerini söyledi.

150 KİŞİYE İSTİHDAM

Koç Holding CEO'su Bülent Bulgurlu, "26'ncı mağazamızın açılışı ile Denizli sanayisine hizmet edeceğiz. 150 kişinin istihdam edildiği şubemizin Denizli ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını diliyorum" dedi./yeni şafak