A Milliler, bu büyük futbol şöleninde İsviçre ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak açılış maçının ardından sahneye çıkacak. 21.45'teki maçta 70 milyonun yüreği LİG TV ve atv ekranları karşısında Ay Yıldız için çarpacak.


HEYECAN DORUKTA

Futbolda beklenen gün geldi, çattı. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanı bugün Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'nda oynanacak maçlarla başlıyor. A Milli Takım 19.00'da evsahibi İsviçre ile Çek Cumhuriyeti'nin oynayacağı açılış maçının ardından sahaya çıkacak. Ay Yıldızlılar gruptaki ilk maçında turnuvanın favori ekipleri arasında gösterilen Portekiz ile karşılaşacak. Stade de Geneve Stadı'nda 21.45'te oynanacak karşılaşmayı yayıncı kuruluşlar LİG TV ve atv naklen ekranlara getirecek.



Açılış İsviçre ile Çekler'in

İsviçre-Avusturya ortaklığında düzenlenen 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası bugün başlıyor. 22 gün serecek futbol şöleninin açılış maçında Türkiye'nin grubunda yer alan İsviçre ile Çek Cumhuriyeti karşı karşıya gelecek. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İtalyan Roberto Rosetti yönetecek. Basel St. Joseb Park'taki maçı LİG TV ve atv naklen yayınlayacak.