Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, siyah-beyazlı takımda yabancı oyunculara yönelik revizyona gidileceği yönündeki iddiaların şu an için doğru olmadığını belirterek, ''Sezon sonuna kadar bu kadroyla devam etmek zorundayız. Sezon sonunda değerlendirmeler yapılır'' dedi.

Fevziye Mektepleri Işık Okulları'nın düzenlediği ''2. Spora Işık Tutanlar'' ödül törenine katılan Tayfur Havutçu, törenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağına ilişkin soru üzerine, kendisine güvendiğini vurgulayan genç teknik direktör, ''Görev verilirse iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. İyi bir şekilde çalışıyoruz. Şu an iki hedefimiz var. Türkiye Kupası'nı kazanmak ve ligi en iyi yerde bitirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu.

Yabancı oyunculara yönelik revizyona gidileceği söylentilerinin hatırlatılması üzerine Havutçu, ''Şu an böyle bir şey yok. Sezon sonuna kadar bu kadroyla devam edeceğiz. Yönetimimizle her zaman irtibat halindeyiz. Sezon sonunda değerlendirmeler yapılacak. Bu doğrultuda transferler yapılır. Beşiktaş'ta transfer her zaman yapılır'' ifadesini kullandı.

A.A.