Aydınpost Haber Servisi - Filiz Özdemir / Türkiye’de faaliyet gösteren tüm havayollarının temsilcisi olan ve tüm dünya şehirlerine bilet alınabilen HAVAtur seyahat acentesi Aydın’da fark yaratmayı amaçlıyor. Aydın’ın kalkınmasında ulaşımın önemine dikkat çeken HAVAtur yetkilileri, “HAVAtur Seyahat acentesini kurmamızdaki sebeplerden biri de Aydın’ın büyükşehir olmasına katkıda bulunmak istememiz. Kültür ve turizm konularında yerel yönetimlerle işbirliği içinde olmak istiyoruz. Sektörde 5 yıllık deneyimimiz var. İç ve dış hat uçak bileti, otel rezervasyonu, okul ve kültür turları, toplu taşıma hizmeti, havaalanı transferi, vize işlemleri, rent a car işlerinde Aydınlılara en iyi hizmeti vermek istiyoruz" dedi.

“İnternet üzerinden bilet almak sakıncalı”

Havatur seyahat acentesi yetkilileri Aydınlılara bir de tavsiyede bulunuyor. İnternet üzerinden bilet satın almanın bir takım sakıncalar barındırdığına dikkat çeken acente yetkilileri Özmen ve Kaya “İnternet üzerinden yapılan satışlarda hata sonucu birden fazla çekim yapılabilir. O nedenle Aydınlılara biletlerini firmalara giderek almalarını tavsiye ediyoruz. Biz HAVAtur seyahat acentesi olarak hemşehrilerimiz rezervasyon ücreti almadan, sabah 8 gece 24.00’e kadar en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Aydınlılara bir telefon kadar yakınız.”

Havatur seyahat acentesine Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No: 28 Kat:1 adresinden veya 214 34 34 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

2.20111219140307.jpg