Parti’ye Aydın’da son Biray içerisinde 68 yeni üyenin kayıt yaptırdığını belirten Has Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur bu rakamın azımsanmayacak bir rakam olduğunu belirterek partilerine her geçen yeni katılımlar olduğunu söyledi.
Has Parti’nin AK Parti’nin alternatifi olacağını ve şimdiden yerel seçimlere çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını kaydeden İl Başkanı Ahmet Kürşat Uğur, “Adam sayısını artırmak için canla başla çalışıyoruz. Buna herkesin ihtiyacı var. AK Parti süreci tamamlanıyor herkes bunu farkında. Kendi ayakları üstünde duramayan CHP bu ülkenin umudu olamaz. MHP'nin düşüncesi ve projesi belli. Bu projelerde Türkiye sorunlarını çözmeye dair tek bir adım attığı yok. AK Parti’nin alternatifi doğan güneş Has Parti olacak" diye konuştu.
2013'ün seçimlere hazırlık ve adayları belirleme yılı olacağını dile getiren Uğur, “2014 Türkiye'nin inşası için çok önemli bir senedir. 2014'ün Mart ayında yerel yönetimler seçimi yapılacak. Belediye başkanları, muhtarlar, il genel meclisi üyeleri seçilecek. Hemen ardından 3 ay sonra ise Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanını ilk defa halk seçecek. 2015 yılında yapılacak olan milletvekili seçimlerinin 2014 yılına çekilme oranı çok yüksek. Bizde o sırada Has Parti olarak sandık başındaki arkadaşlardan il başkanlarına, ilçe başkanlarından genel başkana kadar 2014 yılından sonra Türkiye'nin yeniden inşası için yola çıktık ve kolları sıvadık" ifadelerine yer verdi.