Perşembe günü Bayern"li yöneticiler, milli yıldız için 10 milyon Euro istedi. Ücreti yüksek bulan F.Bahçe, 1 hafta süre aldı. Ancak Yıldırım, parayı basıp Altıntop"u Fenerli yapmayı kafaya koydu

F.BAHÇE"NİN geçtiğimiz perşembe günkü Münih operasyonunun sır perdesini VATAN araladı.. 9 Temmuz"da Münih"e giden başkan Aziz Yıldırım ve sportif direktör Aykut Kocaman, B.Münih"in yönetim kurulu üyesi Karl-Heinz Rummenigge ve kulüp menajeri Uli Hoeness ile masaya oturdu. Oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşmede F.Bahçe, Türk yıldız Hamit Altıntop"u istedi.

YILDIRIM ve Kocaman, özellikle teknik direktör Daum"un orta sahaya düşündüğü milli oyuncu için Almanlar"a “Ne kadar bonservis bedeli istersiniz?” diye sordu.. Rumennigge ve Hoeness, F.Bahçe heyetine, “Hamit"i şu an hocamız Van Gaal pek düşünmüyor. O nedenle B takımla çalıştırıyor. Biz satabiliriz. Ancak 10 milyon Euro isteriz” yanıtını verdi.

ÖZEL MAÇTA 2 GOL ATTI

F.BAHÇE, daha önce 4-5 milyon Euro"ya düşündüğü 26 yaşındaki Hamit için bu ücreti pahalı buldu. Yıldırım ve Kocaman, önce B.Münih"ten indirim istedi, ardından da “Düşünelim” diyerek bir haftalık süre aldı... VATAN"ın F.Bahçe cephesinden ulaştığı kaynaklar, bu transferin %99 biteceğinin sinyalini verdi. Çünkü, yabancı kontenjanının gelecek yıllarda azalacak olması nedeniyle özellikle Türk oyunculara yönelen Yıldırım, gerekirse 10 milyon Euro"yu verip Hamit"i almayı kafasına koymuş.

F.BAHÇE"NİN yıllık 4 milyon Euro vermeyi düşündüğü Hamit"in bir diğer taraftan ise Bayern Münih"te kalma çabası sürüyor. Milli oyuncu dün takımının De Rodn Waginga ile oynadığı ve 11-0 kazandığı özel maçta ilk yarıda forma giydi ve 2 gol birden attı. - vatan