Köşk Halı Saha Tesislerinde gerçekleşecek olan turnuva hakkında bilgi veren Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılıç, geçtiğimiz yılki Turnuvada maçlara Kazım Erçakır"ın yönettiğini hatırlatarak, bu yılki turnuvada da ünlü bir hakemin düdük çalacağını söyledi. Geçtiğimiz yıl turnuvaya 20 takımın katıldığını bu yıl ise daha kapsamlı bir organizasyon yapacaklarını ifade eden Kadri Kılıç, “İlçemizde birlik ve beraberliğin sağlanması ve köylerimizdeki gençlerin kaynaşması adına bu yıl ikincisini düzenlediğimiz turnuvaya bütün vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bir ay boyunca sürecek olan turnuvada 300"e yakın vatandaşımız futbol oynayacak. Gruplar halinde başlayacak turnuvada gruplardan çıkan takımların çeyrek final, yarı final ve final müsabakasıyla turnuva sona erecek. İlçemizin bütün köylerinden katılımın olacağı turnuvaya en fazla katılım 3 takımla Ilıdağ köyünden olacak gibi gözüküyor. Geçtiğimiz yılda 3 takımla turnuvaya katılan Ilıdağ halkına ve turnuvaya destek veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Turnuvanın centilmenlik gösterisi şeklinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.
1 Temmuz"da başlayacak olan turnuva 30 Temmuz"da oynanacak olan final maçıyla sona erecek. 6"şar kişilik takımların mücadele edeceği müsabakalarda takımların 4 oyuncu değiştirme hakkı olacak. 30"ar dakikalık iki ayrı devre şeklinde oynanacak maçlarda 10 dakika devre arası olacağı bildirildi.
Turnuvada dereceye giren takımlar kupa ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilirken, turnuva boyunca futbollarıyla göz dolduran gençlerin Aydın"daki çeşitli amatör takımlara tavsiye edileceği öğrenildi.
Geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen ve 20 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada Köşk Belediyesi birinci, Ilıdağspor ikinci ve Esnafspor üçüncü olmuştu.