Film dünyasında güvenilir ve büyük şirketlerden biri olan Can’s Film etiketi altında piyasaya çıkan Hakan Demirtaş ayrıca bu şirketin de ilk sanatçısı olma özelliği taşıyor.

Deneyimli yönetmen Kubilay Kasap yönetmenliğinde aynı anda iki klibe imza atan Hakan Demirtaş ünlü sanatçı Yıldız Tilbe ile de bir klipte birlikte rol aldı. Yıldız Tilbe’nin söz ve müziği kendisine ait olan “Sevmeyeceğim” şarkısına sanatçıya destek vermek amacıyla klibinde rol alan Yıldız Tilbe bu albümün ses getireceğine inandığını söylerken Hakan Demirtaş’ın ses rengininde çok kaliteli olduğunu belirtti.

“Etiler-Bakıköy” hareketli şarkısına ve Yıldız Tilbe ile birlikte rol aldığı slow “Sevmeyeceğim” şarkısına klip çeken Hakan Demirtaş özellikle gençlerin seveceği bu yaz her iki şarkısının da her yerde çalınacağını iddia etti.

Kısa sürede İstanbul’un önemli gece kulüblerinin aranılan sanatçıları arasına giren Hakan Demirtaş yakınde Etiler’de önemli bir mekanda sevenleriyle buluşacağı müjdesini veriyor. Kalpleri fetetmeye, gönüllerin sanatçısı olmaya gelen genç star Hakan Demirtaş müzikte bende varım bu yarışta bende varım demeye geliyor...