murat-uckac.jpgİncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Ekim ayı son Aydın Büyükşehir Bekediye Meclisi'nde gündeme gelen bölge halinin, İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'ndeki halin genişletilerek bölge haline çevrilmesi yerine, Efeler ilçesinin Kardeşköy Mahallesi'ne yapılmasının gündeme gelmesi ve çalışmaların başlatılması üzerine açıklamalarda bulundu.

"HİZMET HEYECANIMIZ SÜRÜYOR"

Başkan Kale ilk olarak, hizmet ve faaliyetler ile önümüzdeki dönemlerde hayata geçirilecek projelerinin anlatıldığı filmi izleterek, "İncirliova Belediyesi olarak her konuşmayı cevaplandırmak ve söz düellosu yapmaktansa, ağırlığımızı hizmete ve hizmete yönelik çalışmalara harcamak istiyoruz. Çalışmayı ibadet bilerek hayatımızı sürdüreceğiz. Seçim öncesinde şeffaf, çalışkan, denetlenebilen ve hesap verebilen bir belediye olacağımızı söylemiştik. Bunu da hayata geçirmek için belirli aralıklarla bu tür toplantılar yapmaya devam edeceğz. Eleştirilerek her zaman açığız, eleştirilebildiğimiz ölçüde gelişeceğimize inanıyoruz. Seçimlerden bu yana geçen 3 aylık süreçte hizmet heycanımızda azalmanın aksine artma oldu. Ekibimizle birlikte İncirliova'yı insanların yaşamayı arzu ettiği bir içe haline getireceğiz" dedi.

"BÖLGE HALİ KARDEŞKÖY'E YAPILACAK"

Bölge halinin İncirliova'nın Acarlar Mahallesi yerine Efeler ilçesinin Kardeşköy Mahalle'sine yapılacağını kaydeden Kale, "Aydın ve civarında en büyük ekonomik hareketliliğin yaşandığı yer Acarlar Hali'dir. Bu nedenle yerel seçimler öncesi bu hali çoğu siyasetçinin seçim taahhütü oldu. Bende taahhütte bulunan siyasetçilerden biriyim. Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olarak da konunun yakın takibi içersindeyim. En son yapılan belediye meclis toplantısında bu konu gündeme geldi ve halin Kardeşköy Mahallesi'nde yapılması yönünde çalışmalar başladı. Önümüzdeki hafta 16 kişilik bir heyet ile Antalya ve Bursa hallerini inceleyeceğiz. Aydın'da modern bir tesis kazandırmak için çalışıyoruz. Bölge hali inşa edildiğinde Acarlar Hali kapanacak" diye konuştu.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınbunukonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg