Mehmet Ali Erbil’in eski baldızı Şeyda Coşkun ile aşk yaşayan ve kendisini Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani’nin yeğeni olarak tanıtan Muhammet Kerim Barzani, önceki gün Bebek’te korumalarıyla olay çıkarttı.

Mesut Barzani ’nin gerçek yeğeni Mustafa Salman Barzani ’nin “İsmimizi kullanıyor. Şikayetçiyiz ” dediği Muhammed Kerim Barzani, önceki gün altı aydır aşk yaşadığı Mehmet Ali Erbil ’in eski baldızı Şeyda Coşkun ile Happly Ever After ’daydı. Birlikte yemek yiyen çiftin keyfi bir süre sonra gazetecilerin gelmesiyle kaçtı. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Barzani, korumalarına talimat verip gazetecilere saldırttı. Kendilerini polis olarak tanıtan korumalardan bazıları, “Siz de kimsiniz. Fotoğraf çekemezsiniz. Biz polisiz ” diyerek, gazetecilerin üzerine yürüdü. Korumalar, Milliyet Gazetesi muhabiri Seçkin Şenvardar’ın, Kanaltürk’ten Koray Hacıosmanoğlu’nun, Sözcü muhabiri Tarkan Abdullahoğlu’nun fotoğraf makinelerini ve kameralarını kırmaya çalıştı. Mekan dışında yaşanan bu olayın ardından gazetecilerin polisi araması üzerine Barzani, Şeyda Coşkun ve korumalarıyla birlikte olay yerinden ayrıldı. O sırada korumalardan biri, aracını muhabirlerin üzerine sürdü ve Rumelihisarı yönüne doğru kaçtı.

Yaşanan olayların ardından gazeteciler, Arnavutköy Polis Karakolu ’na gidip, şahıslardan şikayetçi oldular. Şikayet üzerine Barzani ’nin korumalarından biri karakola getirilip, ifade verdi. Korumalardan birinin eski özel harekat polislerinden Ziyeddin Er olduğu öğrenildi.

Kim bu Barzani?

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani’nin gerçek yeğeni Mustafa Salman Barzani, bundan yaklaşık altı ay önce “İsmimizi kullanan o kişinin varlığını, bir ay önce medya takip raporlarından öğrendik. O kişilerin amacı nedir? Ailece öğrenmek istiyoruz. Şikayetçiyiz!” diyerek, duruma tepki göstermişti.

 

vatan