3 Aralık Dünya Özürlüler günü nedeniyle, Aydın"ın Koçarlı İlçesinde bulunan Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği vatandaşa çiçek dağıtarak kutladı.
Özürlü Hakları ve Özürlüleri Destekleme Derneği Başkanı Ali Narin ve dernek üyeleri özürlüler Koçarlı Kaymakamı Suat Dervişoğlu"nu makamında ziyaret ederek çiçek verdiler.
Kaymakam Dervişoğlu"nun ziyaretine gelen özürlüler Kaymakamlığa gelene kadar vatandaşlara yaklaşık 200 çiçek dağıttılar.
Özürlülerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Suat Dervişoğlu, İhtiyaçlarının en kısa sürede tamamlayacaklarını belirterek şöyle dedi, “İlçemizdeki bütün özürlüler bizim korumamız altında, bütün ilçenin özürlü profilini çıkartıyoruz. Zaman içerisinde bunların ihtiyaçlarını karşılayacağız.”
Özürlülerin öncelikle eğitimine ağırlık vereceklerini de belirten Kaymakam Dervişoğlu, “Eğitimde de özürlülerimize destek çıkmamız lazım. İlçemizde üç yüzün üzerinde özürlü gurubu var. Biz bunlara yardımcı olacağız. Bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bunlar toplumun birer ferdi. Hepsinin yaşama dört elle sarılması gerekiyor. Hem eğitimlerini almaları hem de çalışma hayatına bir şekilde katılmaları gerekiyor” dedi.
aydınpost haber servisi