Nazilli ilçesinde bulunan bir mağazadan alış veriş yaptıktan sonra kendisine verilen alışveriş kuponuna araba çıkan genç kız sevince boğuldu. 3 yıl önce ehliyet aldığını fakat araba alma imkanı bulunmadığını ifade eden genç kız, kendisine araba çıkması dolayısıyla çok mutlu olduğunu söyledi
Aydın ve ilçelerinde zincir mağaza oluşturan Gönül Alışveriş Merkezi'nin Nazilli'deki şubesinde yapılan hediye çekilişinde 22 yaşındaki Nesrin Uysal isimli bir genç kıza araba çıktı. Çekiliş sırasında Nazilli'de olmayan genç kıza olayın telefonla haber verilmesi üzerine Nesrin Uysal isimli genç kız kardeşleriyle mağazaya geldi. Mağaza işletmecisinden arabasının anahtarını teslim alan Nesrin Uysal, 3 yıl önce ehliyet aldığını belirterek, “Ehliyetimi araba kullanmak hayaliyle aldım. Fakat ekonomik imkanım olmadığı için bir araba alamadım. Fakat şansım varmış ki yaptığım alışveriş sonrası bana verilen kupona araba çıktı. Böylece en büyük hayalim olan kendi arabama kavuştum” dedi.
Genç kıza arabanın anahtarını teslim eden Alışveriş Merkezi sahibi ve genel müdürü Sadi Genel, Nesrin Uysal'a arabasını güle güle kullanması temennisinde bulundu.