Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard'ın, Sarı-kırmızılı yönetimden Ocak ayında Liverpool'dan ayrılacağını açıklayan vatandaşı Ryan Babel'in transfer edilmesini istediği öğrenildi.

Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak gelişme!.. Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapılmasını isteyen Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, yönetime adres gösterdi!..

İsmi daha önce de Galatasaray ile anılan Liverpool'un Hollandalı yıldızı Ryan Babel, ocak ayında Ada ekibinden kesin olarak ayrılacağını açıklarken; bu oyuncunun transferini çok isteyen Frank Rijkaard'ın, yönetimden bu futbolcunun transferini bir an önce gerçekleştirmesini istediği öğrenildi.

Hollandalı teknik adamın ayrıca, Sarı-kırmızılı ekibe gelmesi için Babel'i ikna çalışmalarına başladığı ve sezon sonunda İngiltere'ye dönmeyi kafasına koyan Kewell'dan doğacak boşluğu bu oyuncuyla doldurmayı planladığı belirtildi.

Ryan Babel KİMDİR?

Hollanda futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlardan biri olan Ryan Babel, güçlü fiziği ve kolay adam eksiltmesiyle Liverpool taraftarının gönlünü kazandı, ancak teknik direktör Rafael Benitez'in ideal onbirine girmeyi başaramadı.Gazeteport