Karşılaşmadan önce Başkan Adnan Polat"ın da katıldığı zirvede kiraya verilmesi gündeme gelen Yaser attığı şık golle takımda kalmayı başardı

Galatasaray"ın, Altay karşısında aldığı galibiyette büyük pay sahibi olan Yaser Yıldız attığı golle kendini de kurtardı.
Başkan Adnan Polat, futbol şubesi yöneticileri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Teknik Direktör Michael Skibbe ve Teknik Danışman Karl Heinz Feldkamp dün transfer zirvesinde bir araya geldi.
Skibbe ara transfer istemediğini tekrarlarken, kiraya verilmeleri gündeme gelen oyuncuların durumu da masaya yatırıldı. Toplantıda Mehmet Güven ve Ferdi"nin yanı sıra Yaser"in daha fazla forma giyebilecekleri takımlara kiralık gönderilmeleri tartışıldı.
Skibbe"nin, Altay önünde Ümit Karan"ın yerine sahaya sürdüğü Yaser attığı klas kafa golüyle hem galibiyetin kapısını açtı hem de takımda kalmayı başardı.

"Gitmek istemeyen kalır"
Alman hoca maçtan sonra yaptığı açıklamada Altay"ı ortaya koyduğu mücadele için kutlayarak, “İlginç bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz” dedi. Yaptıkları toplantıda 1-2 genç oyuncunun kiralık olarak gönderilmesi konusunu gö- rüştüklerini de kaydeden Cim-Bom"un teknik patronu, “Yaser pek bu oyuncular arasında değildi. Bazı genç oyuncuların daha fazla forma giyebilecekleri takımlara gitmeleri sözkonusu, ancak kalmak isteyen oyuncularımızı göndermeyi düşünmüyoruz” diye konuştu.
Bu arada Altay Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise iyi oynadıklarını, ancak penaltı kararını ağır bulduğunu belirterek, “Böyle yenilmek kötü oldu” ifadelerini kullandı.

MİLLİYET