Kuşadası Motorsporları Kulübü tarafından Kuşadası Belediyesi"nin katkılarıyla düzenlenen 2. Kuşadası Motosiklet Festivali devim ediyor. Kuştur Mevkii"ndeki Mocamp"da gerçekleştirilen ve 3 gün sürecek festival kapsamında genç pop sanatçısı Gökhan Tepe, festivale katılan motosiklet tutkunlarına ücretsiz konser verdi.
Dün start alan ve bugün yapılan kortej ile motosiklet tutkunlarına büyük coşku oluşturan Kuşadası 2. Motosiklet Festivali, gece yapılan etkinliklerle devam etti. Grup Dubara, Grup Yazı-tura ve Gürhan"ın rock konserlerinin ardından sahneye genç pop müzik sanatçısı Gökhan Tepe çıktı. Kuşadası"nda gerçekleşen festivalde motosiklet tutkunları ile bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu kaydeden Gökhan Tepe, yaklaşık iki saat boyunca söylediği şarkılarla festivale katılanları coşturdu.
Kuşadası Kuştur Mevkii"ndeki Mocamp tesislerinde kurulan festival çadırından konseri izleyen motosiklet tutkunları, mükemmel bir organizasyon yapıldığını belirterek, festivalin önümüzdeki yıllarda daha da önemli bir noktaya geleceğini söylediler.